OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

POGUM 2019/2020
Bodi dober, bodi kul

V letošnjem šolskem letu smo se kot šola vključili v projekt Bodi dober, bodi kul. Projekt združuje in povezuje pomembno sporočilo, saj ozavešča mlade, da smo s svojimi dejanji vzorniki vsi, ne glede na to, ali si to želimo ali ne. Pri tem pa lahko sami izbiramo, kakšni vzorniki želimo biti.

Več ...
 
Medpredmetno povezovanje (SLO, TJA, LUM): Pravljična hišica za miško Minko

21. 11. 2019 so imeli učenci 2. a-razreda skupno učno uro pri SLO in TJA. Učenci so sodelovali pri načrtovanju učnih ur (tudi za LUM).

Več ...
 
Prijazen dan

Ob mednarodnem dnevu prijaznosti smo bili še prijaznejši drug do drugega kot običajno.

V dopoldanskem času smo zalivali rože po šoli, šolo okrasili s spodbudnimi besedami, prvošolcem so starejši učenci podarili kazalke za spodbudo k branju, učenci na razredni stopnji so izdelali igre, ki so jih podarili starejšim ali mlajšim učencem ...

 

Več ...
 
Dan jezikov

Ob evropskem dnevu jezikov (26. september) smo se s tretješolci udeležili festivala jezikov z naslovom Mali jezikovni mozaik v Kinu Bežigrad v organizaciji zavoda za varstvo kulturne dediščine Etnika.

Več ...
 
Pomagajmo živalim

Ob zaključku projekta Pomagajmo živalim se zahvaljujemo vsem staršem in učencem, ki so podarili hrano, odeje in opremo. Zahvali se pridružujeta tudi DRUŠTVO ZA ZAŠČITO KONJ IN OSTALIH ŽIVALI ter DRUŠTVO LAJKA.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava