OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

27. državnem tekmovanju mladih plesnih ustvrajalcev

 

V nedeljo, 11. 3., je na 27. državnem tekmovanju mladih plesnih ustvarjalcev nastopila naša učenka Naomi Uma Zorman iz 8. b-razreda.

Več ...
 
Dvoranska atletika

Na dvoranskem tekmovanju v atletiki smo zelo uspešno nastopili v vseh disciplinah. V prvi kvalifikacijski skupini smo dosegli vrsto uvrstitev na prva tri mesta. Finale tega prvenstva bo 12. 2. 2019.

Več ...
 
Tekmovanje v košarki

Po prepričljivi zmagi na mestnem prvenstvu so naše učenke v kategoriji starejših deklic 15. 1. tekmovale na četrtfinalu državnega prvenstva. Tudi tu so bile boljše od OŠ Sevnica in OŠ Grm. Zdaj nas čaka polfinale državnega prvenstva:) !

Več ...
 
Ljubljanski maraton - šolski teki

V soboto, 27. 10. 2018, so na Ljubljanskem maratonu odlično tekmovali tudi učenci naše šole.

Več ...
 
Šolsko BMX prvenstvo

V soboto, 13. oktobra, je potekalo šolsko prvenstvo v hitrostni vožnji z BMX-kolesi. Našo šolo je na tekmovanju učencev mesta Ljubljana zastopal Mak BREZNIK FALK iz 4. a.

Več ...
 
Šolsko državno prvenstvo v košarki

V Kranju je bilo v sredo, 16. 5. 2018, finale šolskega državnega prvenstva v košarki za mlajše deklice. Naša dekleta so z uvrstitvijo v finale dosegle vrhunski uspeh, saj so prve učenke OŠ Mirana Jarca, ki jim je to uspelo. Na koncu smo dosegli odlično tretje mesto. Čestitke vsem mladim košarkaricam

Več ...
 
Tek trojk

V soboto, 5. 5. 2018, je bi v okviru Poti ob žici tek trojk za osnovne šole. Našo šolo je zastopala mešana trojka v zasedbi Gašper Počivavšek, Tin Rotar Paušič in Lina Rotar Paušič.

Zadnjič posodobil Sreda, 09 Maj 2018 10:40
Več ...
 
Šolsko tekmovanje v namiznem tenisu v okviru projekta Zdrav življenjski slog

V ponedeljek, 5. 2., in v sredo, 7. 2. 2018, smo se v okviru projekta Zdrav življenjski slog udeležili tekmovanja v namiznem tenisu, ki je potekalo v dvorani Namiznoteniškega društva Kajuh – Slovan.

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 26 Februar 2018 08:09
Več ...
 
Državno prvenstvo v ritmični gimnastiki, 25. 6. 2017

Živa nam je na današnjem državnem prvenstvu polepšala začetek počitnic! Prepričljivo je zmagala v svoji kategoriji (Ritmična gimnastika, A1 kategorija kadetinj letnik 2004–2005, rekvizit kiji).

Se vidimo jeseni polni novih doživetij.

Več ...
 
Košarka, mlajše deklice

Na četrtfinalu šolskega državnega prvenstva, se je naša ekipa mlajših deklic odlično odrezala. Premagale so OŠ Podbočje in OŠ Bršljin in se s tem uvrstile v polfinale državnega prvenstva.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava