OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Državno prvenstvo v ritmični gimnastiki, 25. 6. 2017

Živa nam je na današnjem državnem prvenstvu polepšala začetek počitnic! Prepričljivo je zmagala v svoji kategoriji (Ritmična gimnastika, A1 kategorija kadetinj letnik 2004–2005, rekvizit kiji).

Se vidimo jeseni polni novih doživetij.

Več ...
 
Košarka, mlajše deklice

Na četrtfinalu šolskega državnega prvenstva, se je naša ekipa mlajših deklic odlično odrezala. Premagale so OŠ Podbočje in OŠ Bršljin in se s tem uvrstile v polfinale državnega prvenstva.

Več ...
 
Športnik leta

Preteklo soboto je bila v Portorožu podelitev najboljšim športnikom leta Gimnastične zveze Slovenije. Naša učenka, Eleonora Casagrande iz 5. a, se je uvrstila med najboljše in je v letu 2017 postala članica slovenske reprezentance mlajših kategorij.

Več ...
 
Dvoranska atletika

Na atletskem tekmovanju ljubljanskih šol v dvorani so bili učenci naše šole zelo uspešni. Med najboljše tri tekmovalce so se uvrstili:

- Eva Zoja Dolanc - 1. mesto v teku na 60 m

- Enja Fideršek Cevc - 2. mesto v skoku v daljino

- Žak Kramar Brodarič - 2. mesto v skoku v višino

- Eleonora Casagrande - 3. mesto v skoku v daljino

- Jakob Novšak - 3. mesto v teku na 60 m

Več ...
 
Državno prvenstvo v športni gimnastiki

Ta konec tedna, 10. in  11. 12. 2016, se je v Novem mestu odvijalo državno prvenstvo v športni gimnastiki. Na naši šoli imamo tri deklice, ki so se vsaka v svoji kategoriji povzpele na stopničke.

Več ...
 
21. Ljubljanski maraton

V soboto, 29. 10. 2016, je potekal 21. Ljubljanski maraton, ki smo se ga udeležili tudi v okviru programa Zdrav življenjski slog in predmeta Šport za zdravje. Udeležilo se ga je kar 65 učencev in učenk iz naše šole.

Več ...
 
Jesenski kros ljubljanskih osnovnih šol

Na Jesenskem krosu ljubljanskih osnovnih šol so naši učenci in učenke dobili tri medalje. Tretji je bil Matic Novšak, drugi mesti pa sta dosegla Lara Mihevc in Nejc Narobe. Dosegli smo še dve četrti mesti in vrsto drugih odličnih uvrstitev.

Več ...
 
BMX Race

Počitnice so tudi čas, ko naši učenci dosegajo lepe dosežke na različnih področjih. Učenec naše šole Mak Breznik Falk  je na svojem prvem tekmovanju na državnem prvenstvu v BMX Race dosegel prvo mesto v kategoriji dečkov do 8 let. In ne samo to, tudi na mednarodnem tekmovanju v Avstriji je dosegel prepričljivo prvo mesto.

Zadnjič posodobil Ponedeljek, 26 September 2016 14:51
Več ...
 
Dina Šarac – plesalka Plesne šole Kazina in učenka OŠ Mirana Jarca – uspešna na Državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih 2016

Na Državnem prvenstvu v modernih tekmovalnih plesih 2016, ki te dni (od 18. 6. do 26. 6. 2016) poteka v Medvodah, je uspešno nastopila tudi učenka naše šole. Dina Šarac je skupaj s soplesalci osvojila srebrno medaljo v kategoriji modern formacije mladinci (točka Pac-man, koreografija Mitja Popovski) in 4. mesto v kategoriji modern male skupine mladinci (točka Labirint, koreografija Mitja Popovski).

Zadnjič posodobil Četrtek, 30 Junij 2016 08:59
Več ...
 
Prvenstvo Slovenije v atletiki za osnovne šole in Državno prvenstvo v judu za osnovne šole

V sredo, 8. 6. 2016, je v Kopru potekalo Prvenstvo Slovenije v atletiki za osnovne šole. Finala sta se udeležila tudi dva učenca naše šole, Inja Nikolič in Nejc Narobe.

 

Istočasno je v Kopru potekalo Državno prvenstvo v judu za osnovne šole. Finala se je udeležil tudi učenec 8. b razreda, Miha Košec.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava