OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Literarni kotiček
Bralna poslastica

S prostovoljnimi prispevki, zbranimi na decembrskem druženju, smo v knjižnici dobili novo pošiljko raznovrstnega branja. Vabljeni vsi, ki ste novosti nestrpno pričakovali, in še enkrat hvala vsem darovalcem. Naših bralcev ne bi mogli bolj osrečiti …

Več ...
 
Bralna darila so že tu

S prostovoljnimi prispevki, zbranimi na prazničnem druženju, smo že nabavili prvo pošiljko knjig.

Več ...
 
Pomembno obvestilo

Z veseljem sporočamo, da je naj bralka naše šole v šolskem letu 2016/17 Lucija Jagrič iz 8. b, naj bralni razred pa 3. b.

Več ...
 
Zmagovalki na literarnem natečaju: Lucija in Lena

Pri kreativnem pisanju smo se odločili, da poskusimo sodelovati na kakšnem literarnem natečaju. V sklopu vseživljenjskega učenja, ki ga organizira Cene Štupar, sta se na literarnem natečaju JAZ MIGRANT s spisom preizkusili Lucija Jagrič iz 8. b in Lena Kogoj iz 9. a. Obe sta prejeli nagrado in organizatorka je prišla kar na šolo ter nagrajenki presenetila.

Več ...
 
Čajanka 2017 spet dvakrat

Knjižni pozdrav

 

Tudi letos se nas je na že 5. čajanki zbralo toliko, da smo se morali dobiti dvakrat. Bilo je luštno kot vedno, učenci so ponovno dokazali, da jim izvirnosti in idej ne manjka. Marsikatera zgodba, pesem ali strip se bo znašla v našem šolskem glasilu.


 

Več kot besede pa povedo fotografije.

 

Simona Perovšek

 

 

Več utrinkov si lahko ogledate v galeriji.

 
Zlati bralci

Učenci, ki so vseh devet let opravljali bralno značko, so bili v sredo nagrajeni z izletom. Takole vas pozdravljajo izpred gradu Miramar.

 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava