OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

POGUM
Skupna likovna delavnica

 

V petek, 14. 12. 2018, smo v 7. a imeli posebno uro likovne umetnosti. Obiskali so nas učenci z Zavoda za gluhe in naglušne ter z nami modelirali roke, ki prikazujejo besede v slovenskem znakovnem jeziku in abecedo.

Več ...
 
Druženje z Anjo Štefan

 

V torek, 11. 12. 2018, smo se učenci 1. triade družili s pisateljico, pesnico, pripovedovalko ljudskih pravljic gospo Anjo Štefan. Prisluhnili smo ugankam in ponosno ugibali, skupaj smo deklamirali pesmi in prisluhnili dvem ljudskim pravljicam, ki še nista napisani v nobeni knjigi.

 

Več ...
 
Skupna učna ura 1. in 7. razreda

 

V petek, 7. 12. 2018, so imeli učenci 1. a in 7. b razreda skupno učno uro pri GUM.

Več ...
 
Srečanje z Zavodom za gluhe in naglušne

 

Naša šola je pod vodstvom mentorice Helene Fortuna Jenko vključena v projekt Pogum in v šolsko sodelovanje z Zavodom za gluhe in naglušne. Tako so nas na posebnem srečanju s 7. a in 7. b obiskali učenci predmetne stopnje zavoda v spremstvu likovne pedagoginje Petre Rezar in drugih učiteljev.

Več ...
 
Plesi naših babic in dedkov

 

Učenci 1. a so sodelovali v projektu Plesi naših babic in dedkov, s katerim je založba Rokus Klett želela spodbuditi učence k spoznavanju ljudske kulturne dediščine.

 

V sredo, 21. 11. 2018. so se učenci na odru Cankarjevega doma predstavili s petjem, igranjem in plesom Lisička je prav zvita zver.

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava