OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

POGUM 2020/2021

Tudi v letošnjem šolskem letu smo se pogumno lotili načrtovanja dejavnosti in drugih aktivnosti znotraj projekta POGUM. Člani projekta smo skupaj z učenci in ostalimi zaposlenimi načrtovali dejavnosti, ki bi omogočale izmenjavo znanj s poudarkom na bralni pismenosti, medsebojni pomoči, krepitvi empatije ter dejavnosti, s katerimi bi razvijali in poglabljali čut solidarnosti, sočutja in nesebične pomoči.

 

Kaj pa nas je spodbudilo k takemu razmišljanju?

Menimo, da je bolj kot kdajkoli pomembno zavedanje, da smo lahko kot družba bolj uspešni na vseh področjih življenja, le če se med seboj povezujemo in si nesebično pomagamo. Uspešno sodelovanje med nami vsemi omogoča razvoj in ohranjanje kvalitetnih odnosov, ki pa so trenutno bistvenega pomena, saj so le-ti del trajnostnega razvoja in tako ključni, da se zavemo pomena družbene in lastne odgovornosti za prihodnost.

 

Dejavnosti, ki smo jih pripravili, se večinoma izvajajo znotraj rednega pouka, nekaj pa jih bomo izvedli tudi v razširjenem programu.

Skozi šolsko leto vas bomo sproti obveščali, kako uspešni smo pri realizaciji vseh načrtovanih dejavnostih in kako pogumno se soočamo z zastavljenimi izzivi. Zato vabljeni k ogledu naše spletne strani.

 

TIM PROJEKTA POGUM

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava