OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Zimska šola v naravi
Ponedeljek, 30 Januar 2017 13:29

2. 2. 2017

 

DNEVNIK UČENKE

CŠOD Gorenje, 2. 2. 2017

 

Dragi dnevnik,

danes je četrtek. Zbudili smo se tako kot po navadi, ob 7.00. Bila sem zelo zaspana. Ko sem se končno skobacala iz postelje, sem se oblekla in hitela s Špelo pripravit mizo. Pojedli smo zajtrk, bil je okusen. Po zajtrku sem se oblekla za smučanje, pograbila štartno številko in odhitela na avtobus.

 

Ko smo prišli na smučišče, smo začeli smučati. Po malici smo imeli tekmo. Bilo je razburljivo in še vedno živčno čakam na rezultate.

 

Po smučanju smo šli na kosilo. Po kosilu smo imeli počitek, moj najljubši del dneva. Pospravile smo tudi sobo in dobile desetko. Nato smo odšli na pohod. Bilo je mrzlo in pihalo je, a vseeno je bilo kar v redu.

 

Sedaj sedim na stolu in pišem dnevnik.

 

Živa L., 6. a

 

 

 

Več utrinkov najdete v galeriji.


1. 2. 2017

 

DNEVNIK UČENCA

CŠOD Gorenje, 1. 2. 2017

 

Danes sem se zbudil ob 7:00 oz., če sem natančen, ob 6:59. Počakal sem na zajtrk. Bil je zelo dober. Po zajtrku smo šli na smučanje, kjer sem poskusil zame naporno progo, a sem prepričan, da sem jo dobro odsmučal kljub manjšim zapletom. Po smučanju smo se preoblekli in odšli na kosilo. Pri kosilu smo se zaradi krožnika skregali. Sledila je prosta ura. Potem smo bejevci imeli lokostrelstvo, ajevci pa spoznavanje kamnin na Pohorju. Po eni uri smo se zamenjali. Spoznavanje kamnin mi je bilo še kar všeč. Nato smo odšli na večerjo, kjer smo dobili dobro dišečo juho ter mufin.

Tijan, 6. b

 

 

 

Več utrinkov najdete v galeriji.

 


31. 1. 2017

 

Danes smo okušali smuko v nekoliko zahtevnejših vremenskih razmerah. A tudi v megli se da! Ostalo nam je še tudi dovolj energije za popoldanski tek na smučeh in športne aktivnosti v dvorani. In po takem dnevu se za večerjo prav priležejo skutini štruklji z malinovim prelivom.

 

 

Več utrinkov najdete v galeriji.

 


 

30. 1. 2017

Bomo zelo kratki. Medtem ko vas je v dolini prekrivala gosta megla, smo mi smučali na s soncem obsijani Rogli. Dovolimo vam, da nam malo zavidate Laughing.

 

 

 

Več utrinkov najdete v galeriji.

 


 

30. 1. 2017

Spoštovani starši,

sporočamo vam, da so učenci 6. r. srečno prispeli na cilj se namestili in odšli na smučanje.

Pozdrav

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava