OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Naravoslovni tabor 6. r.
Ponedeljek, 01 Februar 2016 10:33

PREDZADNJI DAN

 

Ker smo super, smo za nagrado dobili prečudovit zimski dan. Smučati je bilo pravi užitek. Vrhunec dneva je bila smučarska tekma, ki ji je sledila večerna razglasitev zmagovalcev. Več pa vam naj povejo slike. Se vidimo kmalu!

 

 

 

 

 

 

 

 


DEŽEVNA SREDA

 

Vreme danes ni bilo povsem prijazno z nami. Zjutraj se je dež še držal na nebu, proti koncu dopoldanske smuke pa je pričel siliti na tla. Nekaj ga je padlo tudi po nas, ko smo dežju navkljub spoznavali okolico Kranjske Gore … še dobro, da smo vodoodporni. Zato pa se je bilo toliko lepše zateči v toplo zavetje našega doma.

 

 

 

 

 

 

 


 

TOREK V KRANJSKI GORI

 

Spali smo odlično! Dopoldne smo na belih strminah pridno trenirali zavoje. Popoldne so se učenci 6. b preizkusili v nordijski hoji, učenci 6. a pa so raziskovali, kako je doživeti svet okoli sebe s tipanjem, poslušanjem in vonjanjem. Zvečer so se nekateri pomerili še v kvizu, drugi pa so se sprehodili po Kranjski Gori in spoznavali njeno zgodovino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ŠESTOŠOLCI V KRANJSKI GORI

 

Prvi dan je za nami. Namestili smo se v sobe in že po kosilu naredili prve smučarske zavoje. Popoldne smo v učilnicah spoznavali nevarnosti v naravi pozimi in ponovili pravila obnašanja na smučišču. Staršem tako sporočamo: »Samo brez panike. Za varnost je maksimalno poskrbljeno.« Po večerji pa smo odšli še na nočni pohod. Tukaj se res trudijo, da bi zvečer hitro zaspali Smile

 

 

 

 

 


 

Spoštovani starši,

sporočamo vam, da so učenci 6. r. srečno prispeli v CŠOD Kranjska Gora.

Prenašamo vam njihove pozdrave.

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava