OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Naravoslovni tabor za 7. razred, CŠOD Breženka
Torek, 18 Oktober 2022 13:41

4. dan

Danes dopoldne smo spoznavali pomen turizma in gostinskih dejavnosti na obali. Sprehodili smo se od Fiese do Bernardina, mimo Portoroža, skozi tunel za avditorijem do Strunjana in nazaj v Fieso.

Popoldne so učenci raziskovali morske organizme, tekmovali v zlaganju kamenčkov v stolpe in kuhali školjke. Zvečer nas čaka ples!

 

 

 

 

 

 

 

3. dan

Danes dopoldne so bili sedmošolci na orientacijskem pohodu. Popoldne pa so se učili nordijske hoje in opazovali jezera v Fiesi. Vmes pa so se lahko kopali in igrali športne igre.

 

 

 

 

 

 

2. dan

Danes dopoldne smo se potepali po Piranu. Po kosilu so se nekateri kopali, drugi pa igrali športne igre. Kasneje smo veslali in raziskovali morsko obalo. Vreme je lepo in imamo se fajn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. dan

Sedmošolci so uživali v lepem vremenu ob morju. Najprej so igrali odbojko na mivki, badminton in nogomet na plaži v Fiesi. Nato so se učili o sredozemskih rastlinah tako, da so jih iskali in opazovali v okolici doma CŠOD. V manjših skupinah so se učili lokostrelstva in si med odmori krajšali čas s košarko in namiznim tenisom. Zvečer so se še sprehodili do Pirana.

 

 

 

 

 

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava