OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Zimska šola v naravi na Krvavcu
Torek, 30 Januar 2018 09:31

1. dan

Preživeli smo res lep smučarski dan na Krvavcu. Dopoldne smo naredili prve zavoje in se razvrstili v tri skupine. Po okusnem kosilu smo dve uri raziskovali Krvavec oz. spoznavali osnovne skrivnosti alpskega smučanja. Ob sončnem zahodu smo šli na sprehod do sankališča. Po družabnem večeru nas čaka topla postelja.

 

Več utrinkov

 

2. dan

Spet en krasen dan na Krvavcu. Smučali smo cel dan. Bili smo med prvimi na smučišču in res zadnji smo zaključili s smučanjem. Nato nas je čakal še "suhi slalom". Zvečer nas čaka pohod do oddajnika na Krvavcu.

 

Veš utrinkov

 

3. dan

No, danes je bilo malo drugače. Zjutraj nas je pričakala megla in nas spremljala cel dan. So bili trenutki, ko res nismo vedeli, kje smo. Spodaj belo, zgoraj belo, levo in desno belo ... Mi se nismo dali in smo vztrajali s smučanjem, dokler niso obupali žičničarji (do 16h). Sledile so zabavne igre na snegu. Zdaj smo na toplem in polno zaposleni.

 

Več utrinkov

 

Dan 4

Danes nas je pričakalo drugačno jutro. Megla je sicer ostala na svojem mestu, pridružilo se ji še sneženje in veter. Okusili bomo res vse možne gorske vremenske razmere. Če zjutraj preveriš razmere na smučišču in vidiš to, kar je nas čakalo, pač ne greš od doma. Nas to ni zmotilo in smo šli v boj z vremenom ... in zmagali. Smučali smo od 9h do 16h ter vmes uspešno organizirali in odpeljali tekmovanje v slalomu. Praznovali smo tudi dva rojstna dneva, v hotelu so nam celo postregli s torto. Čaka nas še zaključni večer in jutri še en dan boja z vremenom. Potem pa odrinemo proti domu ...

 

Več utrinkov

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava