OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Bronasta proteusova priznanja in uvrstitev na državno tekmovanje
Ponedeljek, 05 November 2018 10:57

V sredo, 17. 10. 2018, je na šoli potekalo šolsko tekmovanje iz znanja biologije za Proteusovo priznanje. Tema tekmovanja je bila Raznovrstnost in ogroženost plevelov Slovenije. Na tekmovanju je sodelovalo 9 učencev 8. in 9. razredov.

Bronasta Proteusova priznanja so prejeli trije učenci naše šole. To so Lina Liza Gajšek, 9. a, Anžej Krapež, 9. a, in Kalista Vidmar, 9. b. Na državno tekmovanje pa sta se uvrstila Lina Liza Gajšek in Anžej Krapež, na katerem se bosta potegovala za srebrno in zlato priznanje.

 

Vsem učencem, ki so tekmovali, ISKRENO ČESTITAMO!

 

Mentorica Klavdija Stražar

 

 

V sredo, 17. 10. 2018, je na šoli potekalo šolsko tekmovanje iz znanja biologije za Proteusovo priznanje. Tema tekmovanja je bila Raznovrstnost in ogroženost plevelov Slovenije. Na tekmovanju je sodelovalo 9 učencev 8. in 9. razredov. Bronasta Proteusova priznanja so prejeli trije učenci naše šole. To so Lina Liza Gajšek, 9. a, Anžej Krapež, 9. a, in Kalista Vidmar, 9. b. Na državno tekmovanje pa sta se uvrstila Lina Liza Gajšek in Anžej Krapež, na katerem se bosta potegovala za srebrno in zlato priznanje.

Vsem učencem, ki so tekmovali, ISKRENO ČESTITAMO!

Mentorica Klavdija Stražar

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava