OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Spoštovani starši!


Iz Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport smo prejeli okrožnico, katere vsebina se nanaša na zagotavljanje brezplačnega toplega obroka pri pouku na daljavo v času zaostrenih epidemioloških razmer. V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana bomo v naslednjem tednu organizirali prevzem toplih obrokov.

 

Brezplačni topli obrok – kosilo, pripada učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

 

Učenci se morajo na obrok nujno prej prijaviti. S prijavo učenci/starši privolijo, da občina in šola podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka.

Prijavo opravite preko spletnega obrazca na tej povezavi:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFQa-h_3G5_y1P1olnvojUqRaGuOK7JWlBn5NYk6gSX1fJkg/viewform

Prosimo vas, da obrazec izpolnite še danes, v petek, 6. 11. 2020.


Učenci oziroma njihovi starši bodo topli obrok prevzeli na OŠ Milana Šušteršiča. Kje in kdaj bo možnost prevzema toplega obroka, vam sporočimo naknadno.

Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na organizatorko šolske prehrane Klavdijo Stražar po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Sklep župana o organizaciji pripravljanja in prevzemanja toplih obrokov najdete na spodnji povezavi.

Sklep župana

 

Uroš Rozman, ravnatelj

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava