OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Spoštovani starši!

Preko množičnih medijev ste bili obveščeni, da z naslednjim tednom učenci od 6. razreda dalje začasno preidejo na pouk na daljavo.

V priponki vam pošiljamo navodila, s pomočjo katerih se bodo učenci od ponedeljka dalje lahko vključili v videokonferenco, ki bo nadomestila pouk v času karantene.

Učenci in starši si najprej oglejte dokument Navodila za pripravo na videokonference. Navodila so sestavljena iz treh korakov. Prvi in drugi korak je potrebno izvesti le prvič, saj tako pripravite program, preko katerega bodo potekale videokonference. Tretji korak prikazuje vključitev v videokonferenco in je uporaben vsakokrat, ko se bodo učenci želeli vključiti v katero od videokonferenc.

Prosimo, da učenci s pomočjo staršev prvi in drugi korak iz priloženih navodil izvedejo še danes, saj jih bomo le tako lahko dodali kot udeležence v videokonferenco. Če tega ne bodo storili, v svojem profilu ne bodo našli možnosti za vključitev v videokonferenco.

Če se pojavijo kakršnekoli težave, se lahko učenci jutri obrnejo na razrednika ali na računalničarko Aljo Šubic.

Pouk bo potekal po ustaljenem urniku, razen v ponedeljek 1. uro, ko bo za vse učence na urniku razredna ura, namenjena preverjanju računalniških povezav. Morebitne spremembe urnika lahko spremljate tudi na naši spletni strani. Povezavo do urnika najdete tukaj.

Upamo, da nam bo z vašo pomočjo uspelo vzpostaviti pouk, ki bo za vas, starše, čim manj obremenjujoč.

Hvala za pomoč in ostanite zdravi!

 

Navodila za pripravo na videokonference

Licenca Office 365

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava