OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Vpis v dejavnosti razširjenega programa za šolsko leto 2022/23
Petek, 10 Junij 2022 16:02

Spoštovani starši!

Kot vsak konec šolskega leta tudi letos zbiramo prijave za jutranje varstvo, varstvo vozačev, podaljšano bivanje in interesne dejavnosti za naslednje šolsko leto.

Tudi letos prijave zbiramo preko spletne aplikacije Lo.Polis: wwwi.lopolis.si/. Prijavo, prosimo, oddajte najkasneje do nedelje, 19. 6. 2022.

Na podlagi pravočasno oddanih prijav bomo organizirali oddelke jutranjega varstva in podaljšanega bivanja. V kolikor prijavnice ne boste izpolnili, vašega otroka v primeru polnih skupin naknadno ne bomo mogli vključiti v te dejavnosti.

Za prijavo na razširjeni program uporabite enaka uporabniška imena in gesla, kot ste jih za prijavo na neobvezne izbirne predmete. Na začetku šolskega leta smo preko Lopolisa že pošiljali uporabniška imena in gesla staršem učencev iz 1. in 2. razredov. Če gesla niste prejeli, vas prosimo, da najprej preverite med vsiljeno pošto. Če podatkov vseeno nimate, to do torka, 14. 6., sporočite razredničarkam oziroma razrednikom. Podatke za dostop vam bomo poslali po elektronski pošti.

Na spodnjih povezavah najdete več podrobnosti glede organizacije razširjenega programa v naslednjem šolskem letu, katalog interesnih dejavnosti in podrobnejša navodila za pomoč pri spletni prijavi.

Vaš pravočasni odziv nam močno olajša organizacijo aktivnosti za naslednje šolsko leto, za kar se vam najlepše zahvaljujemo!

Bernarda Močilnik, pomočnica ravnatelja

 

ORGANIZACIJA RAZŠIRJENEGA PROGRAMA V ŠOLSKEM LETU 2022/23

KATALOG INTERESNIH DEJAVNOSTI 2022/23

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava