OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

English in Action in Jezikovno potovanje v Anglijo
Četrtek, 07 April 2022 08:20

English in Action

Na naši šoli med poletnimi počitnicami znova organiziramo tečaj angleščine - English in Action z učitelji iz Anglije. Tečaj bo od 22. 8. do 26. 8. 2022 v dopoldanskem času in bo temeljil na konverzaciji. Več o tečaju si lahko preberete na povezavi spodaj, kjer poleg opisa najdete tudi prijavnico. Tečaj je namenjen učencem od 3. do 9. razreda.

 

Jezikovno potovanje v Anglijo

Skupaj z agencijo Lta organiziramo tudi obisk dvotedenskega tečaja angleščine v Angliji s pričetkom 7. 8. 2022. Z učenci bom odpotovala učiteljica Anka Novak Ćehajić, ki bom učencem nudila oporo ves čas bivanja. Nastanjeni bomo v internatu na jugu Londona. Učenci bodo obiskovali pouk z otroki iz različnih koncev sveta. V popoldanskem času pa se bodo družili in med vodenimi prostočasnimi aktivnostmi ter izleti še bolj utrjevali svoje znanje angleščine. Potovanje je namenjeno učencem od 10. do 14. leta starosti. Podrobnejši opis najdete na povezavi spodaj. Če vas zanima tovrstno jezikovno potovanje za vašega otroka, se za več informacij pozanimajte preko elektronskega naslova:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Informativni sestanek bo v sredo, 13. 4. 2022, ob 18. uri v učilnici 402, kjer bova s predstavnico agencije Lta predstavili jezikovno potovanje v Anglijo. Upam, da vam bova lahko odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

 

Z lepimi pozdravi,

Anka Novak Ćehajić, učiteljica angleščine

 

Povezave:

ENGLISH IN ACTION

JEZIKOVNO POTOVANJE V ANGLIJO

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava