OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Organizacija pouka v juniju
Sobota, 30 Maj 2020 20:43

Veseli nas, da bomo zadnji mesec šolskega leta 2019/20 znova preživeli skupaj.

 

V ponedeljek, 1. 6., se bodo v šolo vrnili učenci 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6., pa še učenci od 6. do 8. razreda. Od 3. 6. dalje dalje pouka na daljavo ne bo več.

 


Pouk bo potekal po ustaljenem urniku, kakršen je bil pred izrednimi razmerami. Vsi učenci bodo v matičnih učilnicah. Na predmetni stopnji se bodo iz razreda v razred selili učitelji in ne učenci.


Zavedati se moramo, da je ob ponovnem zagonu pouka tveganje za prenos okužbe z virusom SARS-CoV-2 večje. Temu ustrezno skušajte zaščititi svoje morebitne starejše ali imunsko oslabele sorodnike oziroma osebe, ki so jim blizu. Tudi zaradi tega bo pouk potekal z nekaterimi strožjimi pravili hišnega reda.


Otroci z zdravstvenimi omejitvami naj imajo opravljeno individualno oceno tveganja. Oceno opravi izbrani pediater ali lečeči subspecialist po posvetu z družino.


Učenci naj imajo v ponedeljek s sabo izpolnjeno in podpisano Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo. Izjavo so vam posredovali razredniki, podpisano jim jo lahko vrnete tudi v elektronski obliki.


Veselimo se ponovnega snidenja z vsemi učenci!

 

ORGANIZACIJA POUKA

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava