OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Predstavili smo se na 1. konferenci projekta POGUM

 

V organizaciji Zavoda RS za šolstvo je 7. in 8. marca 2019 v Kongresnem centru v Hotelu Thermana Park Laško potekala 1. konferenca projekta POGUM, namenjena 120 osnovnim šolam, vključenim v projekt POGUM. Na konferenci je sodelovala tudi naša šola in tako predstavila dosedanje delo pri projektu.

 

Na tržnici znanja smo predstavili nekaj naših dejavnosti, pri katerih smo skozi medvrstniško sodelovanje razvijali kompetence podjetnosti. Svoje delo smo predstavili tudi v delavnici, ki je bila namenjena vključujočim šolam v letošnjem letu. Predstavili smo se kot primer dobre prakse sodelovanja s konzorcijskim partnerjem znotraj našega projekta. Pri predstavitvi so sodelovali naši učenci dramsko lutkovnega krožka, ki so s pomočjo prisotnih udeležencev konference prikazali delo znotraj krožka. V tem šolskem letu so postali mentorji mlajšim učencem. Naši učenci so odlično odigrali vlogo mentorjev tudi na konferenci v Laškem, saj so se prisotni učitelji po njihovih navodilih izjemno odrezali pri uprizoritvi koroške ljudske pravljice.


Galerija slik

 

V organizaciji Zavoda RS za šolstvo je 7. in 8. marca 2019 v Kongresnem centru v Hotelu Thermana Park Laško potekala 1. konferenca projekta POGUM, namenjena 120 osnovnim šolam, vključenim v projekt POGUM. Na konferenci je sodelovala tudi naša šola in tako predstavila dosedanje delo pri projektu. Na tržnici znanja smo predstavili nekaj naših dejavnosti, pri katerih smo skozi medvrstniško sodelovanje razvijali kompetence podjetnosti. Svoje delo smo predstavili tudi v delavnici, ki je bila namenjena vključujočim šolam v letošnjem letu. Predstavili smo se kot primer dobre prakse sodelovanja s konzorcijskim partnerjem znotraj našega projekta. Pri predstavitvi so sodelovali naši učenci dramsko lutkovnega krožka, ki so s pomočjo prisotnih udeležencev konference prikazali delo znotraj krožka. V tem šolskem letu so postali mentorji mlajšim učencem. Naši učenci so odlično odigrali vlogo mentorjev tudi na konferenci v Laškem, saj so se prisotni učitelji po njihovih navodilih izjemno odrezali pri uprizoritvi koroške ljudske pravljice.

 
(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava