OSNOVNA ŠOLA MIRANA JARCA
Ipavčeva 1
1000 Ljubljana
tel. 01/280 61 00

 

Podjetnost 2018/19
Mi spreminjamo svet z majhnimi dejanji, z osebnim pogumom in z občutkom do soljudi

 

Ko se bližamo koncu šolskega leta, se žal poslavljamo tudi od našega krožka. V nadaljevanju vam opišem, kako je potekal drugi del in zaključek.

Več ...
 
Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti

Javna agencija SPIRIT Slovenija (pod okriljem Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo) je v okviru programa MLADIM SE DOGAJA povabila k sodelovanju osnovne šole pri razvoju kompetenc mladih s področja ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti. V programu MLADIM SE DOGAJA v šolskem letu 2018/19 sodeluje tudi OŠ Mirana Jarca z izvajanjem krožka Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti.

Več ...
 
Podjetnost

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija je v letu 2015 v okviru svoje blagovne znamke "Mladim se dogaja" pričela z izvajanjem novega programa, ki naj bi predstavljal podlago za sistematično spodbujanje sodelovanja mladih s podjetji. Namen projekta je spodbujanje in krepitev ustvarjalnosti in kreativnosti mladih, spodbuditi pridobitev in razvoj veščin fleksibilnosti v spreminjajočem se okolju, kulturne in socialne inteligence, sposobnost dela v različnih timih, krepitev jezikovne in pismenosti družbenih medijev ter pripraviti mlade na multidisciplinarnosti, ki jih bodo potrebovali v novih delovnih in družbenih okoljih. Delo bo organizirano pod vodstvom izkušenih učiteljev v obliki tedenskih delavnic v okviru šole.

Vodja projekta: Srđan Vuković.

 


(C)2010 - Osnovna šola Mirana Jarca Ljubljana - Kopiranje vsebine ali delov vsebine prepovedana - Prijava